A szülőköszöntő ajándék vintage stílusban készüljön, ha ez lesz az esküvő fő motívuma is. A csokrokat az ünneplés után sem kell kukába dobni.

A vintage stílus egyet jelent a lágy, klasszikus, romantikával, egy csipetnyi patinával megszórva. A lakberendezési trendek egyik népszerű képviselője, amit gyakran választanak esküvők témájának is. A rusztikus és nőies hangulathoz kiválóan illenek a lágy pasztellszínek, a rózsák, csipkék, régi időket idéző dekorációk.

A hangulatos helyszín kiválasztását követően már csak be kell rendezni a helyet az egységes stílusú kiegészítőkkel és dekorációval. A virágok sem maradhatnak ki a tervezésből. A növénydekoráció minden esküvő egyik főszereplője, amihez a csokrok is csatlakoznak.

Virág és csokor, de miből?

Jut csokor a menyasszonynak bevonuláshoz és csokordobáshoz, de a koszorúslányok, na és az örömszülők is kapnak egyet-egyet. A virágcsokor selyem változatban is készülhet, ami nemcsak környezetbarát, de még a vintage hangulatot is csodásan ki tudja egészíteni.

A szülőköszöntő ajándékoknak különösen jó ötlet örökcsokrot választani, mert ezeket megőrizhetik a szülők. Sokan sajnálnak élővirágra költeni, hiszen ha már másnap lekókadnak a növények, az egész nem több egy szép gesztusnál. A csipkével díszített, selyemből formázott lila, rózsaszín és fehér rózsák zöld levelek ölelésében vagy könnyű fehér muszlin anyagba burkolva mesés látványt nyújtanak aznap és még évek múltán is.

Szintén plusz előnyt jelent, hogy a selyemvirágokra az átadás pillanatáig nem kell fokozottan vigyázni. Ennyivel is kevesebb stresszel jár a szervezés, az előkészület a nagy napra.

Az egyedi tervezésű, gondosan összeállított virágkompozíciók soha nem hervadnak el, nem törnek össze és nem is esnek szét. Ugyanolyan pompásak maradnak, mint abban a percben, amikor elkészültek. A selyemvirág csokrokból ízelítőt talál a honlapunkon, ami a www.selyemcsokor.com webcímen működik. Az itt feltüntetett elérhetőségek egyikén várjuk az érdeklődéseket, hívjon vagy írjon nekünk: 36-20-3-178-878, eveartdesign@gmail.com.