Címkék felhelyezésére van szükség, és szeretné a feladatot minél gyorsabban végezni? A gördülékeny és precíz munkavégzés érdekében tanácsos címkézőgépet alkalmazni, ami többféle változatban áll rendelkezésre. Válasszon a célnak megfelelően!

A jelölésre, pontos információk megjelenítésére alkalmas címkék használata elengedhetetlen a legtöbb munkaterületen. A termékek gyártását követően, a csomagolás során, valamint a szállítmányozási és raktározási teendők ellátásakor egyaránt nagy szükség van a gyors és pontos azonosításra. Erre a célra szolgál a címke, ami nem csak az árukon, hanem a csomagokon, a raklapokon, és a különböző eszközökön is kiemelt szerepet tölt be.

Attól függően, hogy milyen típusú, alakú, súlyú, és mekkora termékek címkézéséről van szó, egymástól eltérő méretű és információkat tartalmazó matricák felhelyezésére kerül sor. Nagy előnyt jelent, ha ebben címkézőgép segít.

Milyen területen végzi a munkáját? Könnyen hozzájuthat az adott környezetben legnagyobb támogatást nyújtó címkézőgéphez. Elülső vagy hátsó alkalmazásokhoz, raklapokhoz, mozgó árukhoz egyaránt beszerezheti a tökéletes címkézőgépet. Ha vízszintes irányú címkézésre van szükség, vagy felülről szeretné a matricákat elhelyezni, szintén hozzájuthat a megfelelő berendezéshez. Különböző magasságú termékek esetén sem merülhet fel probléma, ugyanis kapható kifejezetten erre a célra gyártott címkézőgép.

Annak érdekében, hogy minél rövidebb idő alatt kerüljön sor a termékek címkézésére, és minél több energiát spóroljon, megéri a címkézőgépek közül akár többet is működtetni. Egyszerűen kezelhető, igény szerint beállítható, hosszú időn keresztül megbízható készülékek állnak a rendelkezésére.

Gondoskodjon a gyorsabb, precíz címkézésről bármilyen területen könnyen! Használja ki a korszerű technika előnyeit! Kérje az EtiSys Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. munkatársainak tanácsát, és szerezze be a megfelelő címkézőgépet! Minden fontos információt megtalál a www.etisys.hu internetes oldalon, és készséggel segítenek Önnek a 06-82-571144-es telefonszámon, vagy az info@etisys.hu e-mail címen.