Medence kivitelezésére készül? Hatékony megoldást keres a jelenleg is használt medencevíz hőveszteségének csökkentésére? A medencefedés készítés PVC ponyvából kiváló ötlet több szempontból. Rendelje meg profi szakemberektől a megfelelő méretben!

A medencék nem csak beltéren, hanem kültéren is biztosítják a felhőtlen kikapcsolódást, lehetővé teszik a pihenést, a feltöltődést, a sportolást. Annak érdekében, hogy mindenki jól érezze magát, szükség van a megfelelő méretű és kialakítású medencére, az optimális hőmérsékletű víz biztosítására, és ennek folyamatos tisztán tartására.

A kültéri medencék kiváló állapotának megőrzése, és az egyéb igények teljesítése érdekében nem maradhat el a medencefedés készítés. Szeretne időtálló, ugyanakkor költséghatékony megoldást? Érdemes a PVC ponyvát választani, ami gazdaságos és megbízható módszert jelent.

Egész évben problémamentesen használhatja a nagy szilárdságú, strapabíró PVC ponyvát. Könnyen telepíthető, egyszerűen kezelhető, és egyéni elképzelése szerint választhatja ki az ideális színt.

Ha gyermek vagy állat tartózkodik a medence közelében, nem kell aggódnia, ugyanis a PVC ponyva beépített alumínium csövekkel van ellátva, ami biztonságos megoldást nyújt. Ennek a módszernek köszönhetően nem csak a működtetés során spórolhat, hanem már a medencefedés készítése alkalmával is, hiszen gazdaságos. A saját otthona vagy a nyaralója kültéri környezetében, és vendégek számára kialakított szálláshely, létesítmény területén is érdemes alkalmazni.

Csökkentse a medence fenntartási költségeit, és őrizze meg a víz kiváló állapotát könnyebben! Használja ki a medencefedés készítés előnyeit, és bízza profikra a tervek megvalósítását!

Nagy tapasztalattal várják a jelentkezését a Hungaplan Ponyvagyártó Kft. munkatársai. Egyéni kérése, és a medence adottságai szerint kerül sor a kivitelezésre. Szerezzen bővebb információt a www.hungaplan.hu weboldalon, és hívja bizalommal a 06-96-364057-es telefonszámot, vagy írjon üzenetet a hungaplan@t-online.hu e-mail címre!