Szeretné a szolgáltatóhelye nevét egyedi módon megjeleníteni? Vállalkozást indít vagy új környezetbe költözik? 3D-s felirattal igazán különlegessé teheti a feliratot, amit kül- és beltéren egyaránt lehetősége van elhelyezni.

Ha vállalkozást indít, vagy szeretné a szolgáltatóhelyét újjá varázsolni, esetleg máshova költözik, nem maradhat el a név feltüntetése az épület falán. Annak érdekében, hogy a járókelők felfigyeljenek erre, valamint azok az emberek, akik keresik a szolgáltatást, könnyen megtalálják, érdemes exkluzív megjelenést kölcsönözni. Ezt teszi lehetővé a 3D-s felirat, más néven plasztikus vagy hungarocell felirat.

Sokat számít az első benyomás, ezt tekintve pedig kiemelt szerepet tölt be a név megjelenítésének módja. Ha igényes, jól olvasható, messziről is könnyen látható 3D-s felirattal készül, akkor mindenkiben pozitív képet alakíthat ki már az épületbe betérést megelőzően. Érdemes ezt a megoldást választani beltéren is, hiszen különleges látványt nyújt bárhol.

Miért éri meg a 3D-s felirat alkalmazása mellett dönteni?

  • Megspórolhatja a táblára fordított kiadást.
  • Nincs szükség a fal fúrására.
  • A szélsőséges hatásoknak jól ellenálló anyagból készül.
  • LED-es megvilágítással is rendelhető.

Egyéni igényei szerint választhatja ki a megfelelő színeket, meghatározhatja a betűk típusait, méreteit. Hozzáértő szakemberek állnak a rendelkezésére, akik rövid idő alatt elkészítik az Ön számára tökéletes 3D-s feliratot.

Belső falakra, recepciós pultok fölé, kiállításokon is remek ötlet a plasztikus feliratot megjeleníteni, így nem csak kültéri helyszíneken válhat előnyére. LED megvilágítással pedig rendkívül esztétikus megoldást érhet el, magas minőségű, tartós elemekkel lehet gazdagabb.

Érjen el különleges hatást, jelenítse meg a szolgáltatóhely nevét egyedi módszerrel! Érdemes a Profi-L Dekor Stúdió megbízható segítségét kérni, így kifogástalan eredményre juthat. Bővebben informálódhat a www.dekorszeged.hu weboldalon más nagyszerű lehetőségekről is, amelyek hozzájárulnak a sikeres tevékenységhez. Hívja bizalommal a 06-30-9677888-as telefonszámot, vagy küldjön üzenetet az info@profilstudio.hu e-mail címre!