Ipari területen tevékenykedik, ahol fontos a biztonság megőrzése? Tűzoltóként végzi a munkáját, vagy más speciális feladatokat lát el? Számos esetben lehet szükség a gyors gázérzékelésre, hiszen az emberek egészsége, épsége múlhat ezen. Válassza ki a megfelelő gázérzékelőt, és lássa el a teendőket az elvárások szerint!

A munkaterületeken és a háztartásokban is fontos a biztonságos környezet megteremtése, fenntartása, a veszélyhelyzetek kialakulásának megelőzése. Figyelmetlenség és veszélyes anyagok használata miatt is várható probléma, ami akár súlyos balesetet, károkat is okozhat. Hozzáértő szakemberek állnak rendelkezésre, akik ilyen esetekben beavatkoznak, és a legjobb tudásuk szerint tesznek az elhárítás érdekében.

Ha Ön ipari területen tevékenykedik, vagy tűzoltóként, esetleg más teendőket ellátó szakemberként végzi a munkáját, nagy szüksége lehet a gázérzékelőre. Ez a korszerű, többféle változatban kapható eszköz lehetővé teszi a gáz jelenlétének érzékelését és mérését.

A mérgező vagy robbanásveszélyes gázok kibocsátása előfordulhat több helyen, ezért ilyen környezetben főként elengedhetetlen a gázérzékelő alkalmazása. A bányászat, az építőipar, a vegyipar, az olaj- és gázipar területén kiemelten fontos a mérés, hiszen veszély esetén nem folytathatóak a munkálatok.

Az egygázos kézi gázérzékelők kompakt kialakítású, könnyen hordozható eszközök. Amennyiben veszélyes szintre emelkedik a gázkoncentráció, riasztást adnak, így megóvhatóak a munkavállalók a veszélytől. Egyszerűen használhatóak, strapabíróak, jól ellenállnak a külső hatásoknak. Szélsőséges hőmérséklet, poros környezet, magas páratartalom ellenére is eleget tesznek az igényeknek.

Lehetőség van többgázos műszerek használatára is. Ezek a megbízható termékek elemmel is működtethetőek, könnyen azonosítható információkat biztosítanak. Egyedi előnyökkel rendelkeznek, többféle gáz mérésére alkalmasak.

Tegyen meg mindent az egészség és a biztonság érdekében! Használjon célnak megfelelő gázérzékelőt, és előzze meg a komoly problémák kialakulását! Megbízható segítséget nyújt a FeWe Biztonságtechnika Kft., több kiváló minőségű gázérzékelő áll a rendelkezésére a www.fewe-vedofelszereles.hu weboldalon. Érdeklődjön bizalommal a 06-30-3899788-as telefonszámon, vagy írjon üzenetet a webaruhaz@fewe-vedofelszereles.hu e-mail címre!