Garázst épít, és bádogos szakemberre van szüksége? Az új tetőt lemezből szeretné készíttetni? A lemezfedés előnyeit megtapasztalhatja hosszú éveken keresztül, ha bádogosra bízza a tetőfedést.

Napjainkban is sok építőipari beruházás zajlik. Lakóparkokat, családi házakat, gyárakat és bevásárlóközpontokat is építenek. A családi házak esetében régóta alkalmazott módszer a tető cseréppel való fedése, de az utóbbi években az emberek felfigyeltek az acéllemez kedvező tulajdonságaira. Egyre többen választják a lemezfedést, aminek sok előnye van.

A melléképületeknél és a garázsoknál a legjobb és legolcsóbb megoldás a lemezfedés. Egyre több család él a lehetőséggel, és kéri a lemez felhasználását. A bádogos szakember jól ismeri ennek az anyagnak a tulajdonságait, és precízen tudja a munkát elvégezni.

A kiváló minőségű anyag és a szakmai hozzáértés eredményeként egy időtálló, erős tető készíthető. Az új technikák alkalmazásával a lakóházak tetőborítása is kivitelezhető lemezből. A könnyű anyag nagy darabokban helyezhető fel, jól összeilleszthető és rögzíthető. A szigetelés elvégzésével a tető teljes mértékben ellátja a funkcióját. A sima felületen nem kell mohásodásra számítani, és nem maradnak rajta más szennyeződések sem.

A szépen kialakított tetőszerkezet mutatós, esztétikus, és megfelel minden elvárásnak. Az erős lemez rendkívül jól ellenáll az időjárás különböző hatásainak, így hosszú az élettartama. A gyárak, a raktárak, a bevásárlóközpontok, és sok más létesítmény esetében ez a megoldás kifejezetten előnyös, ezért rendszeresen alkalmazzák.

A bádogosok munkája sokrétű, nem csak a teljes tetőfedést végzik, hanem az apró részletekre is ügyelnek. A tetőablakok, a kémények, a kibúvók, a szellőzők környékén ők végzik a lemezfedést. A vízelvezető csatornarendszerek kialakítása és elhelyezése szintén a feladatuk, de díszítő szegélyeket és ablakpárkányokat is készítenek.

A lemez egyre szélesebb körben népszerű anyag. Ha régi a tető, és újat tervez, akkor ismerje meg a lemezfedés előnyeit, és válassza ezt a kivitelezést! A sok pozitív tulajdonság mellett fontos szempont az is, hogy a költségek sokkal alacsonyabbak, mint a hagyományos, cseréptetős megoldás esetében. A munka rövidebb idő alatt elkészül, és korábban veheti birtokba az épületet.

Válassza a gyors megoldást, építtessen erős és ellenálló tetőt lemezből! Vegye fel a kapcsolatot a RÁ+RÁ Bádogos Bt. szakembereivel, hogy rövid időn belül jusson kiváló eredményre! Bővebb információt olvashat a www.ra-rabadogos.hu internetes oldalon, és készséggel állnak a rendelkezésére a 06-30-9118720-as telefonszámon, valamint a raczattila3@gmail.com e-mail címen.