Probléma merült fel a medence üzemeltetése során? Szeretne a jelenlegi kialakításon változtatni az új igényei szerint? Lehetőség van hozzáértő szakemberek gyors és megbízható segítségével a medence felújítására, így minden szempontból tökéletes megoldásra juthat.

A medence vizuálisan vonzóbbá, értékesebbé teszi a lakóingatlant, és a vendégek fogadására alkalmas létesítményt, szálláshelyet is. A szinte mindenki számára kedvelt fürdőzés kitűnően szolgál kikapcsolódásként, lehetővé teszi a pihenést, a szórakozást. A célnak megfelelően kialakított medencében pedig úszhatnak a sportág kedvelői.

Üzemeltetőként bizonyára tudja, mennyire fontos a tiszta víz biztosítása. Ennek érdekében folyamatosan szükség van a tisztításra, a szükséges eszközök és anyagok alkalmazására. Gondos karbantartás mellett kevésbé fordulhat elő probléma. Ha mégis jelentkezik hiba, fontos az okát mielőbb kideríteni.

Gépészeti meghibásodás, vízzárási gond egyaránt okozhat kellemetlenségeket. Hozzáértő szakemberek segítségével hamar kiderítheti, hogy pontosan mi a jelentkezett hiba oka, és sor kerülhet az elhárításra. Szakszerű medence felújítással megoldható minden probléma.

Ha változtak az igényei, és szeretné a medencéjét átalakítani, kivitelezhető rövid idő alatt. Jól felkészült szakemberek állnak a rendelkezésére, akik nagy tapasztalattal tesznek eleget a kérésének. A feszített víztükrű medence kivitelezése sem jelenthet akadályt. A medence fej levésése, a vályúszerkezet beépítése, majd a megfelelő szerelvények, csövek elhelyezése gördülékenyen teljesíthető.

Valósítsa meg a terveit, növelje a megszokott medencéje élettartamát! Kérje a Szavini Pool Kft. munkatársainak segítségét, és legyen maximálisan elégedett! Részletesen informálódhat a szolgáltatásokról a www.szavini.hu weboldalon.

Lehetősége van mindent egy helyen beszerezni és intézni az elképzeléseinek megfelelő medence kialakításához, fenntartásához. Hívja bizalommal a 06-23-545310-es telefonszámot, vagy írjon a szavini@szavini.hu e-mail címre!