Egy település, városrész fejlettségét nagyban meghatározhatja az útjaik állapota is. Az egyenletes, járható utakra óriási szükség van ahhoz, hogy egy környezet élhető és biztonságos legyen az ott lakók számára.

Ha van rendes út, akkor nem jelenthet gondot a biciklizés, vagy elmenni a babakocsival a legközelebbi boltig. A gépkocsik sincsenek kitéve a veszélyeknek, ilyen környezetben kevesebb az esély a defektekre, kavicsfelverődésre.

Útépítés, az összetett folyamat

Ahhoz, hogy megvalósuljanak a célok, és az átadott út százszázalékban megfeleljen a kor követelményeinek, mindenképp tapasztalt szakemberekre van szükség az útépítéshez. Egy meglehetősen összetett folyamatról van szó, aminél számos kockázati tényezőt kell figyelembe venni.

Ismerni kell az alapanyagokat, hiszen a minőségi megoldások kulcsfontosságú szerepet töltenek be a tartós végeredmény szempontjából. A szakszerűen, körültekintően kivitelezett utakkal sokkal kevesebb baj is van, később így a karbantartásukra sem kell túl sok időt, energiát fordítani.

Úttervezés: lényeges része a projektnek

Ahogy más projektek esetében, úgy ilyenkor is szükség van alapos tervezői munkára. Számos kérdést le kell tisztázni, például azt, hogy az út milyen funkciót fog betölteni. Egy országúti vagy belterületi környezetbe értelemszerűen nem lehet ugyanazokat a megoldásokat alkalmazni, hiszen más terheltségnek vannak kitéve az utak.

Foglalkozni kell még a környezetvédelmi szempontokkal is, továbbá a forgalmi terhelés szerint szükséges kiválasztani a felhasználni kívánt alapanyagokat is.

Az útépítésben maximálisan számíthat a Böhmer Kft. -ra. Ügyfeleinknek a legmodernebb megoldásokat kínáljuk, a kész utak így százszázalékban igazodnak a lakosság igényeihez. Nyitottak vagyunk az innovációkra, folyamatosan követjük a terület változásait éppen azért, hogy naprakészek legyünk.

Weboldalunkon bővebb információkat is talál tevékenységi köreinkről, amit a www.bohmerkft.hu címen ér el. Ha ajánlatra lenne szüksége, vagy kérdezni szeretne, keressen bennünket telefonon a +36-28-559-495-ös vagy a +36-30-9540-790-es számok valamelyikén! E-mail címünkre is írhat, ami a bohmerkft2002@gmail.com.