Jégből szeretne dekorációt? Szívesen megismerné a szobrászat tevékenységét? Bármikor közelről megtekintheti a profi jégszobrász munkáját.

Minden rendezvény előtt nagy előkészületek zajlanak, és külön gondot fordítanak a dekoráció elkészítésére. A céges összejövetelek, a bemutatók, a konferenciák kellemes környezetben kerülnek lebonyolításra, ahol megjelennek a cég termékei, és ismertetik a tevékenységet.

Ha szeretne igazán színvonalas eseményt megtartani, és a figyelemfelhívás is a célja, akkor érdemes a profi jégszobrásztól odaillő alkotásokat rendelni. A cég emblémáját, jelképeit is megjelenítheti jégből, ami különleges hatást gyakorol.

A szigetelt szállítás, a tartós forma lehetővé teszi, hogy bárhova eljusson a szobor, és ott változatlanul megtartsa az állapotát. A profi jégszobrász művei bármikor megtekinthetőek, így meggyőződhet róla, hogy világszínvonalú munkákról van szó. A művész külföldön már sok helyen elismert, de hazánkban is egyre nagyobb az érdeklődés iránta az egyedi alkotásai miatt.

Ha rendkívüli élményt adó programot tervez, akkor egy jégformázás biztos sikerrel jár. A profi jégszobrász szívesen bemutatja a faragást, és beavatja a közönséget a tevékenység titkaiba. A résztvevők ki is próbálhatják a jég megmunkálását.

Vendéglátóhelyen stílusos egy jégszobor elhelyezése az étteremben, vagy a várakozásra alkalmas helyiségben. Esküvőre, ballagásra, évfordulóra vagy más eseményre kiváló választás egy jégből készült dekoráció. Díjátadón vagy egyéb jeles ünnepségen emeli a környezet hangulatát, és csodálatos látványt nyújt egy jégszobor. A művész sokféle figurát, formát készít, és egyedi igények szerint is vállalja a megrendeléseket.

Ha szeretne egyedülálló dekorációt, akkor erre a legjobb megoldás egy alkalomhoz illő, jégből készült műalkotás. Homokból, hungarocellből és fából szintén rendelhető szobor, de az igazi különlegesség egy jégtömb megformázása.

Okozzon örömet a profi jégszobrász által készített díszekkel! Csodaszép alkotásokkal találkozhat az Ice-Art Bt.-nek köszönhetően, amelyeket megtekinthet a www.iceart.hu internetes oldalon. Bármilyen elképzelése van, lehetőséget nyújtanak a megvalósításra. Érdeklődjön a 06-70-9442477-es telefonszámon, vagy az iceart@iceart.hu e-mail címen, és vegye igénybe a profi jégszobrász szolgáltatását!