Áruk fuvarozására van szükség, amelyek nem férnek el az átlagos méretű tehergépjárműveken? Gyors és megbízható segítséget kaphat mega pótkocsis áruszállítással foglalkozó szakemberektől. Gördülékenyen kerülhet sor a szállításra, és időben célba érkezhetnek a termékek.

Folyamatosan zajlanak a gyártási munkálatok, amelyeket követően sor kerül az áruk elszállítására. Annak érdekében, hogy a raktárakba, az értékesítésre alkalmas helyszínekre időben, épségben érkezzenek meg a termékek, elengedhetetlen a célnak megfelelő méretű és kialakítású tehergépjármű, valamint a felelősségteljes munkát végző sofőr.

Előfordulhat, hogy a leggyakrabban alkalmazott kamion nem alkalmas az adott szállítmány eljuttatására. Ilyenkor lehetőség van a mega pótkocsis áruszállításra. Találhat olyan céget, ahol különböző típusú járművek állnak rendelkezésre, így a megszokottól nagyobb megoldás is elérhető.

A mega pótkocsis áruszállításnak köszönhetően hatalmas befogadó tér használható, és a teherbírást tekintve sem adódhat gond. Ez a módszer lehetővé teszi a fuvarozási költségek csökkentését is, mivel kivitelezhető nagy mennyiségű rakomány szállítása. Az internetes nyomon követés által pedig biztonságban tudhatja, folyamatosan követheti a rakományt.

Célszerű olyan céggel együttműködni, ahol a mega pótkocsis áruszállítás, valamint az ennél kisebb járművekkel történő fuvarozás egyaránt lebonyolítható. Ezáltal mindig a cél szerint biztosítható a rendszeresen ellenőrzött, kiváló műszaki állapotú közlekedési eszköz.

Gondoskodjon az áruk épségben, minél gyorsabban és egyszerűbben történő fuvarozásáról! Kérje a Szaki Trans Kft. munkatársainak segítségét! A legjobb kezekben tudhatja a termékeket, és a megbeszélt időpontban kerülhet sor az átadásra. Minden szempontból elégedett lehet.

Rugalmas és megbízható szolgáltatást vehet igénybe, amiről bővebben informálódhat a www.szakitrans.hu internetes oldalon. Érdeklődjön a 06-70-4501404-es telefonszámon, vagy írja meg egyéni kérését az office@szakitrans.hu e-mail címre!