Nagy szüksége van a légkondicionálóra? Esetleg még nem vásárolta meg a tökéletes készüléket? Fontos, hogy ne csak a megfelelő típus kiválasztására fordítson figyelmet, hanem a klíma telepítését követően a tisztításra is. Sok múlhat ezen, ezért célszerű hozzáértő szakemberek segítségét kérni.

A tavasz beköszöntével egyre jobb időre lehet számítani, közelít a nyár, amikor gondoskodni kell a kellemes környezetről a legmelegebb napokon is. Egyre több lakóingatlanban nélkülözhetetlen a légkondicionáló, a munkaterületeken pedig alapvető berendezésnek számít napjainkban.

Ha Ön nem szerezte be a megfelelő típust, még nem késő, hiszen a nyári meleg időszakban már a rendelkezésére állhat. Amennyiben pedig már alkalmazza a készüléket, semmiképp sem szabad a klíma tisztításáról megfeledkezni.

Miért lényeges a hatékony, szakszerű klíma tisztítás?

  • Ennek hiánya meghibásodást okozhat.
  • A garancia megtartásának feltétele.
  • Elengedhetetlen az egészség megóvása szempontjából.
  • Fontos az energiahatékonyság miatt, a készülék élettartamának növelése érdekében.

A por könnyen lerakódik a hűtőbordákra, majd nedves lesz, ez pedig kitűnő táptalaj a baktériumok, a penészgombák számára. Ezt meggátolhatja, és távol tarthatja szeretteit a betegségektől, amennyiben nem marad el a klíma tisztítás. A megfelelő karbantartás mellett nem adódhat gond a működtetéssel sem, így megkímélheti magát a klíma javításától.

Előzze meg a meghibásodást, kerülje el a magas áramfogyasztást! Növelje a készülék élettartamát, és gondoskodjon az egészséges, tiszta környezetről! Rendszeres, szakszerű klíma tisztítással rengeteg kellemetlenségtől óvhatja meg magát és szeretteit.

Egyszerűen, gyorsan és precízen kerülhet sor a klíma tisztításra, szükség esetén pedig gördülékenyen elvégezhető a klíma javítása a DEKLIMA Szerviz Kft. segítségével. Mindent egy kézben tudhat, így könnyen elláthatóak a feladatok. Jusson bővebb információhoz a www.deklimaszerviz.hu internetes oldalon, és keresse bizalommal a szakembereket a 06-70-6114617-es telefonszámon, vagy a szerviz@deklima.hu e-mail címen!