Szeretné a megöregedett fákat a kertjéből eltávolítani? Üres telekre van szüksége az építkezéshez? A fa kivágását és a növények elszállítását könnyen elvégezheti tapasztalt szakemberek segítségével.

Tavasszal sokan végeznek tereprendezést, új fákat ültetnek a beteg vagy kiszáradt növények helyére, metszenek, vagy tisztítják a rendelkezésre álló szabad területet. A fa kivágást érdemes szakemberre bízni, ha biztonságosan és egyszerűen szeretné ezt a feladatot elvégezni.

Találhat olyan szolgáltatót, ahol elvállalják a munkát, és kérés szerint elszállítják a növényi hulladékokat is. Önnek nem lesz semmilyen teendője, csak a fa kivágásának helyét kijelölni, és a kívánságait elmondani. A tapasztalt, hozzáértő szakemberek a megfelelő eszközökkel és gépekkel felszerelve érkeznek, teljesítik az egyéni kéréseket.

Újjá varázsolhatja az udvarát vagy a kertjét, és rengeteg időt, energiát spórolhat meg. A fa kivágása mellett kérheti a többi növény metszését vagy eltávolítását is. A fa gyökerének kiásása házilag nehezen megoldható, ezért ha nem szeretné a növény tönkjét meghagyni, akkor ezt a fáradalmas munkát is lehetősége van hozzáértő szakemberekre bízni.

Előfordulhat, hogy túl nagyra növekedik a fa koronája, ráhajlik a tetőre, valamilyen vezetékre, vagy óriási árnyékot ad. A szakemberek szakszerűen megoldják a fa ágainak lefűrészelését. Ha építkezés előtt áll, és kisebb méretű a telek, ezért minden helyre szükség van, akkor az ott található fákat, bokrokat el kell távolítani.

Sokszor épp a tervezett ház helyén állnak a fák, így ebben az esetben is az első teendő a fa kivágása. A szélsőséges időjárás következtében, vagy kiöregedés, megbetegedés miatt elszáradhat egy-egy fa a kertjében. Ezeket könnyen és egyszerűen cserélheti új facsemetékre, ha kéri a szolgáltatást.

A munkák során keletkező gallyakat általában az emberek nem tudják felhasználni. Ezek nagy területet foglalnak el, és nem könnyű az elfuvarozásuk. A szakemberek ebben is segítenek, így hamarosan szép, rendezett terület állhat a rendelkezésére. A fa kivágásán kívül az ágdarálást is elvégzik egyéni igényei szerint.

Könnyítse meg a tavaszi kerti munkákat és a parkosítást a szakszerű munkavégzéssel! Kérje a Gávai Ágdarálás munkatársainak segítségét, informálódjon részletesen a tevékenységükről a www.agdaralasolcsongavai.hu weboldalon! Készséggel állnak a rendelkezésére a 06-70-3891565-ös telefonszámon, valamint a gavai67@indamail.hu e-mail címen.