Parkosítást végez? Dísznövényeket szeretne az udvarára ültetni? A díszfaiskola bőséges választékkal várja a megrendelőket.

Mindenki örömmel szemlélődik, sétál, pihen a szép, zöld környezetben. A települések lakói nem csak az udvarukon, hanem a házuk elé is szívesen ültetnek különböző dísznövényeket. A fák és a cserjék egyaránt közkedveltek. A városok főtereit, parkjait, sétálóutcáit hangulatossá lehet varázsolni, ha a lombjukkal, a virágukkal vagy a termésükkel díszítő növényeket ültetnek.

A munkahelyek és az intézmények körüli parkolók sokkal szebbek és barátságosabbak, ha a helyszín adottságainak megfelelő bokrokat vagy fákat telepítenek. A kisebb lombbal rendelkező vagy lemetszett fák kevés helyet foglalnak el, de kellemes látványt nyújtanak. A nagyobb koronájú fák hűsítő árnyékot adnak a nyári meleg napokon. Az ültetésre a legmegfelelőbb időszak az ősz és a tavasz, de az év során máskor is megoldható a telepítés, ha a díszfaiskola növényei közül választ.

A jól fejlődött, egészséges, erős csemeték szépen növekednek, rengeteg növény közül lehet válogatni, így biztos, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelőt. A díszfaiskola munkatársai ellátják minden szükséges információval, és tanácsokat is adnak egyéni kérés szerint. Érdemes erről a helyről vásárolni, mert ezek a növények kiváló minőségűek, gondosan ápoltak.

Mindenféle fajtát megtalál, és beszerezheti személyesen, vagy akár lehetősége van a megrendelésre is. A precíz csomagolás és a megfelelő szállítás megóvja a fákat a sérülésektől. A nagy választék lehetővé teszi, hogy teljesítsék a kívánságokat, és nagyobb mennyiségben is könnyen hozzá lehet jutni a különféle növényekhez.

Ha szeretne a régi, öreg fák helyett fiatalokkal parkosítani, akkor érdemes a díszfaiskola kínálatát megtekinteni, és a leginkább tetsző növényeket beszerezni. Egész évben választhat a díszfaiskolából, ahol folyamatosan pótolják a hiányzó fákat.

Szépítse a környezetét a különféle csemetékkel! Válasszon egyéni igényei szerint Balogh Zoltán Faiskolájából! Többek között találkozhat korai juharral, ezüsthárssal, díszalmával, gömbszivarfával, mezei juharral is. Informálódjon részletesen a www.baloghfaiskola.hu weboldalon, és jelezze egyéni kéréseit, tegye fel a kérdéseit bizalommal a 06-30-2194129-es telefonszámon, vagy a megrendeles@baloghfaiskola.hu e-mail címen!