Lemezekkel dolgozik, és szeretne az állapotukról pontos képet kapni? Hibák kiszűrésére, feltérképezésére alkalmas módszert keres? Lehetőség van durva lemez vizsgálatra, amely során észlelhetőek az esetleges hibák.

A lemez széles körben alkalmazható, strapabíró anyag, amire nagy szükség van többek között a tartályok, a nyomástartó edények, és a különféle berendezések készítésénél. A gyártás során keletkezhet hiba, ami később gondokat okozhat a folyamatos használat során. Éppen ezért fontos, hogy erről időben tudomást szerezzen, és sor kerüljön a szükséges feladatok ellátására.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma már lehetőség van roncsolásmentes eljárások alkalmazására. Az egyik ilyen módszer a durva lemez vizsgálat, ami lehetővé teszi a különféle hibák feltérképezését, kiszűrését.

A rétegesség és a repedések vizsgálata egyaránt elvégezhető egyszerűen, a megfelelő felszereléssel. Hozzáértő szakemberek vállalják a feladatok ellátását, és többféle módon tesznek eleget a kérésének.

A rétegesség vizsgálat esetében az ultrahang a legcélszerűbb megoldás. Ezt megelőzően azonban nem maradhat el a rozsda és az egyéb szennyeződések eltávolítása. A repedések vizsgálata mindkét oldalon fontos, ugyanis csak így észlelhető a lemezen az esetleges rendellenesség.

Érdemes a roncsolásmentes vizsgálatok előnyeit kihasználni, és az anyagok, így a lemez minőségét, aktuális állapotát is rendszeresen ellenőrizni. Megéri, hiszen nagy összegek felesleges kiadásától, és rengeteg probléma megelőzéséről gondoskodhat időben, könnyen és szakszerűen.

Térképezze fel körültekintően, ugyanakkor egyszerűen a lemezek felületét! Kiváló megoldásokkal várják a R.U.M. Testing Kft.-nél. Többféle eljárást alkalmaznak, többek között a durva lemez vizsgálatot. Minden lényeges információt elolvashat erről a hasznos és megbízható módszerről a www.rumtesting.hu weboldalon. Felteheti a kérdéseit, jelezheti egyéni kéréseit a 06-1-4058934-es telefonszámon, valamint írhat üzenetet az iroda@rumtesting.hu e-mail címre.