Szeretne elhunyt hozzátartozójának emléket állítani? Dupla sírhelyet tervez a régi egyes sírkő helyére? A sírkő készítés mesterei teljesítik a kéréseit, és kiváló munkát végeznek rövid időn belül.

Mindig óriási veszteség, ha valaki betegség vagy baleset miatt elhalálozik. A család, a barátok és a többi hozzátartozó szomorúan veszi tudomásul ezt a történést. Az elvesztett családtagot szertartással búcsúztatják, és elhelyezik egy sírba. Az emlékére sírkövet állítanak, amit rendszeresen látogatnak. Az évfordulók, vagy ünnepek, mindenszentek alkalmával virágokkal díszítik fel ezt a helyet, és emlékeznek az elhunytra.

A sírkő készítéssel foglalkozó mester kifejezetten ilyen emlékhelyek előállításával foglalkozik. Lehetővé teszi, hogy az általa már elkészített kegyhelyeket megtekintsék, és válasszanak közülük. Egyedi kéréseket is teljesít, és vállalja ezek kivitelezését. Különböző anyagokkal dolgozik, amelyek közül a legnépszerűbb a gránit.

A szakmai tudás párosul a jól felszerelt gépparkkal, így csodálatos termékek készülnek. A gránit felhasználása több szempontból előnyös. Ez az anyag könnyű, de masszív. Több színben előfordul, és az anyagszemcsék mérete szerint is van sokféle változata.

A kő- és fafaragó mester nagy gyakorlattal munkálja meg a gránitot is, amiből időtálló alkotások készülnek. A sima felületen nem tapadnak meg a szennyeződések, a tisztítás pedig egyszerű. Ellenáll az időjárás hatásainak, ezért megfelel az elvárásoknak.

Sokféle forma közül lehet megrendelni a leginkább tetsző terméket. Egyszerűbb és díszesebb változatok is találhatóak a kínálatban. Saját elképzeléseit ismertetheti a mesterrel, aki ennek megfelelően is elvégzi a sírkő készítést.

Sokan kérik az egyes, mások pedig a másfeles típusú kegyhelyet, de gyakori a dupla sírkő megrendelése. A mester kriptákat és emléktáblákat szintén készít, valamint díszítőelemeket, szobrokat, vázákat, amelyekkel még szebbé lehet tenni az emlékhelyet.

Ha szeretné a már meglévő sírhelyet bővíteni, vagy a régi, más anyagból készült helyett újat állítana, akkor célszerű hozzáértő szakemberhez fordulni. Keresse fel a Hungránit Bt.-t, ahol készséggel segítenek Önnek az elképzelései megvalósításában. Informálódjon a www.hungranit.hu weboldalon, és hívja bizalommal a 06-30-6170790-es telefonszámot, vagy írjon a hungranit@gmail.com e-mail címre!