Gyors, esztétikus, modern megoldást keres a tetőszerkezet kialakításához? Biztonságos technológiával, egyszerűen, más módszerekhez képest szabadabb tervezéssel valósíthatja meg az elképzeléseit, ha a szeglemezes tetőszerkezet mellett dönt.

Minden épület esetében az egyik legfontosabb feladat a megfelelő, strapabíró tetőszerkezet kivitelezése. Jelentős mértékben ez felel a beltéri helyiségek és az ingatlan jó állapotának megőrzésért. Építkezés és felújítás során is lényeges a gondos megtervezés, majd a feladatok szakszerű, precíz elvégzése.

Napjainkban szinte már mindenki számára ismerős a szeglemezes tetőszerkezet, hiszen több szempontból előnyös megoldásról van szó. A korszerű, gyors kivitelezés, a megbízható gyártástechnológia lehetővé teszi a kreatív tervek megvalósítását rövid idő alatt.

Mi a különbség a hagyományos és a szeglemezes tetőszerkezet között?

A szerkezet rögzítésében rejlik a különbség, ugyanis a szeglemezes módszer esetében nem csavarokkal történik a rögzítés, hanem acélból készült szeglemezekkel. Rengeteg idő, energia és nagy összeg takarítható meg. Az előre gyártásnak köszönhetően rendkívül gyorsan felállítható a szeglemezes tetőszerkezet.

Milyen előnyökkel jár a szeglemezes tetőszerkezet alkalmazása?

Elégedett lehet a kiváló teherbírással, a torzulásmentes kapcsolatokkal. Gazdaságos és esztétikus kivitelezésre lehet számítani. Az üzemi gyártás lehetővé teszi a kivitelezésre fordított idő csökkentését, ezáltal a kiadások is csökkenthetőek.

Nincs szükség közbenső tartófalakra, mivel a szerkezet magában foglalja a födémszerkezetet. Ezt tekintve kiváló a helytakarékosság szempontjából is. Az egyes elemek méretpontosak, tökéletesen sík tetőfelület állhat rendelkezésre.

Vannak olyan esetek, amikor alacsony a hajlásszög, nagy a fesztáv, és ilyenkor kitűnő megoldás a szeglemezek alkalmazása. Fontos, hogy előre gondoljon arra, szeretne-e később tetőteret kialakítani, ugyanis ez meghatározó kérdés a tervezés során.

Használja ki a szeglemezes tetőszerkezet előnyeit, bízza meg a Faszerkezetes Ház Kft. munkatársait a tervek megvalósításával! Bővebben informálódhat a www.fa-lak.hu internetes oldalon, és hívja bizalommal a 06-70-2772472-es telefonszámot, vagy írjon a fahaz@t-email.hu címre!