Nagy terhelésnek, rendszeres használatnak kitett tárgyak gyártásával foglalkozik? Szükség van néhány eszköz állapotának javítására? Hatékony védelemről és tiszta, szép felületről gondoskodhat az elektropolírozás alkalmazásával.

A gyártási munkálatok során nagy mennyiségben használnak fel rozsdamentes acélt. A neve is árulkodik arról, hogy jól ellenáll a rozsdának, előnyösebb a felhasználása, mint a hagyományos acélnak. Különböző tárgyak kivitelezésére kerül sor, amelyek hosszú időn keresztül tesznek eleget az igényeknek.

Bizonyos idő után ez az anyag is változik, és már nem biztos, hogy megfelelően tölti be a szerepét. Annak érdekében, hogy minél tovább feleljen meg az igényeknek, szükség van a felületkezelésre. Többféle eljárás alkalmazására van lehetőség, amelyek közül az elektropolírozás ilyenkor a legjobb megoldás.

Milyen előnyei vannak az elektropolírozásnak?

– Könnyen, elképzelés szerint simítható a felület.

– Jelentős mértékben csökkenthető a felületi érdesség.

– Nehezebben rakódnak le a szennyeződések.

– Nem okoz elváltozást az alapos és rendszeres tisztítás.

– Jobb korrózióállóság és tartós fény biztosítható.

Mindezek mellett javíthatóak a működési tulajdonságok, lecsökkenthető a tapadási hajlam. Ömlesztett termékek esetén is kiválóan alkalmazható, így ha nagy mennyiségről van szó, akkor is érdemes ezt a módszert választani. Az evőeszközök, a festéktartályok, a húsipari akasztók, és rengeteg más eszköz kezelhető elektropolírozással.

Gondoskodjon a munkadarabok kiváló állapotáról, jó ellenálló képességéről speciális eljárás alkalmazásával! Bízza profi szakemberekre az elektropolírozást, amivel kitűnő eredményre juthat! Ebben nyújt segítséget a KORROFOB Felületvédelmi és Kereskedelmi Kft., ahol nagy tapasztalattal vállalják az elektropolírozást.

Korszerűen felszerelt környezetben, rövid idő alatt sor kerülhet a feladatok ellátására. Szerezzen bővebb információt a www.korrofob.hu internetes oldalon, és keresse bizalommal a cég munkatársait a 06-30-1562867-es telefonszámon, vagy az info@korrofob.hu e-mail címen!