Nyári programot készítenek az iskolás gyermekeknek? Év végi kikapcsolódást terveznek az óvodásoknak? A bábszínházak előadásai mindig elnyerik a gyermekek tetszését.

Az ország egész területén különböző programok megtartására van lehetőség, mivel a Szikora Rendezőiroda szolgáltatása bármikor elérhető bárki számára. Minden korosztály szórakozásáról gondoskodnak, így a gyerekek és a felnőttek egyaránt megtalálják a kedvenc műsoraikat. Az óvodák, az iskolák egyaránt élhetnek a lehetőséggel, és év közben is többször kérhetik a rendezvények lebonyolítását. A szünetekben több idő van a szórakozásra, így érdemes ezeket az alkalmakat kihasználni. A gyermekek egyik kedvenc kikapcsolódása a bábszínházak műsora.

A rendezvényszervezéssel foglalkozó iroda munkatársai nem csak zenés, verses programokat biztosítanak, hanem ennek a kérésnek is eleget tesznek. A nyári táborokban rengeteg idő van az örömteli programokra, ezért ha színvonalas előadást tervez a gyermekek részére, akkor érdemes a bábszínházak műsorait választani. Óvodás kortól egészen az általános iskola felsőbb osztályáig szervezheti ezt az eseményt.

A szabadtéri programok tervezésénél gondolnak a fiatalabb és az idősebb korosztály kívánságára, ezért úgy állítják össze a műsort, hogy a kicsik is jól érezzék magukat. Közös családi kikapcsolódásnak is rendkívül jó szórakozás a bábszínházak előadásait megtekinteni. A meséket, a vidám történeteket élvezik a gyerekek.

A szép bábok kiemelkedő szereplői a műsoroknak. A bábokat rutinosan mozgató előadók a játékukkal és a hangjukkal élethűbbé teszik a produkciót. A gyerekek ráismerhetnek a kedvenc mesehősükre, vagy új szereplőkkel, történetekkel találkozhatnak.

A figurákat megelevenítő kézmozdulatokat profin végző bábosok önfeledt szórakozást biztosítanak a nézőknek. A bábszínházak előadásait bármikor kérhetik a művelődési házak is, így a falvakban vagy a városokban élő gyermekeknek kellemes időtöltésben lehet részük.

Várja a gyermekeket vidám pillanatokkal! Készüljön bábszínházak előadásaival a Szikora Rendezőiroda támogatásával! Minden fontos információt megtalál a www.szikorarendezoiroda.hu internetes oldalon, és készséggel állnak a rendelkezésére a 06-30-2506858-as telefonszámon, valamint az info@szikorarendezoiroda.hu e-mail címen.