Felújításra szoruló házat vásárol? Beázásra utaló jeleket észlelt a saját ingatlanában? A tetőszigetelő munkálatok elvégzése rendkívül fontos, hiszen csak így előzheti meg a komoly károk kialakulását. Hozzáértő szakemberek állnak a rendelkezésére, akik rövid idő alatt ellátják a teendőket.

A tető nélkülözhetetlen védelmi szerepet tölt be minden ingatlan esetében. A lakóingatlanok és a munkavégzésre, valamint a tárolásra kialakított épületek egyaránt akkor biztonságosak, ha megfelelő módon vannak fedve. Egyre több helyen találkozhatunk lapostetővel, ami ugyanolyan jól funkcionál, mint a más típusú tetőszerkezetek. A szigetelés azonban főként lényeges, hiszen a lehulló csapadék könnyebben gyűlik össze a felületen.

A vízszigetelés mellett a hőszigetelés is elengedhetetlen, mivel csak így akadályozható meg a nagy összegek felesleges kiadása. Akár a fűtési szezonról van szó, akár a meleg hónapokról, amikor szükség van a helyiségek hűtésére, kiemelt szerepet játszik a hőszigetelés.

Ingatlan tulajdonosaként felelőssége a tető állapotának rendszeres ellenőrzése, amihez hozzátartozik a szigetelés is. Amennyiben ez még hiányzik, vagy nem látja el megfelelően a feladatát, akkor nem maradhat el a pótlás, a javítás. Célszerű olyan szolgáltatót felkeresni, ahol teljes körű segítséget nyújtanak, így bármilyen esetben elvégzik a munkálatokat.

A tetőszigetelő munkák hiánya akkor tűnik fel leginkább, amikor beázás történik, vagy nagy mennyiségű energia felhasználására kerül sor, és mégsem sikerül a beltéri környezet optimális hőmérsékletét egyszerűen biztosítani. Nem tanácsos a kellemetlenségeket megvárni, hiszen kifizetődő befektetés a tetőszigetelés.

Óvja az épület állapotát, az elhelyezett értékeket, és gondoskodjon a lakók, a dolgozók biztonságáról is! Fordítson kiemelt figyelmet a tetőszerkezetre, bízza ránk a tetőszigetelő munkálatok teljesítését! Az Aqua-Szig Bt. munkatársaiként rövid idő alatt vállaljuk a szükséges teendők ellátását. Olvasson részletesen a tevékenységünkről a www.minosegitetoszigeteles.hu internetes oldalon, és keressen bennünket a 06-20-9341490-es telefonszámon, vagy az aquaszig@gmail.com e-mail címen!