Nyílászárók beépítésére kerül sor, és stílusos megoldást keres? Előnyben részesíti az üvegből készült termékeket, de tart attól, hogy az ajtó könnyen sérülne? Lehetőség van edzett üvegajtó használatára, ami biztonságos megoldást nyújt hosszú időn keresztül, ráadásul lehetővé teszi a természetes fény bejutását.

Egyre szélesebb körben döntenek az üveg felhasználása mellett. Ez annak köszönhető, hogy ma már erős, strapabíró, időtálló formában is rendelkezésre áll, így nem kell amiatt aggódni, hogy könnyen reped vagy törik. Esztétikus, stílusos, egyéni igényeknek megfelelő termékek gyártására kerül sor, amelyek eleget tesznek a legmagasabb elvárásoknak.

Ha üzlet, iroda, létesítmény kialakítását tervezi, vagy az otthonát, a szálláshelyét szeretné elegánsabbá varázsolni, akkor megéri az edzett üvegajtó előnyeit kihasználni. Számos ok miatt érdemes mellette dönteni.

Miért válassza Ön is az edzett üvegajtót?

– Sokkal erősebb, mint a normál üveg, és esztétikus megjelenést kölcsönöz.

– Jól ellenáll az ütésnek, a karcolásnak, a hőterhelésnek.

– Egyszerűen tisztítható és karbantartható.

– Átengedi a fényt, így könnyű a világos belteret biztosítani.

– A kiváló minőségű nyílászáró látványa modern érzést nyújt.

Az elegáns hatásnak köszönhetően nem csak nyílászáróként tölti be kitűnően a funkcióját, hanem a dizájn fontos elemeként is. Ha korszerűsítést tervez, vagy nincs megelégedve a jelenlegi ajtókkal, szintén érdemes az ajtót edzett üvegből készíttetni.

Nem csak edzett üvegajtó elhelyezésére van lehetőség, hanem üvegfalak beépítésére is. Többféle megoldás közül választhat, a hozzáértő szakemberek egyéni kérése szerint vállalják a kivitelezést. Különleges eredményre számíthat, és mindenki számára kedvező környezetet hozhat létre.

Éljen az edzett üvegajtó készítés lehetőségével! Magas minőségű szolgáltatást vehet igénybe a VRT-Üvegfalak Kft.-nél. Kiváló anyagokkal, korszerű módszerekkel kerül sor a tervek megvalósítására. Szerezzen bővebb információt a www.vrt-uvegfalak.hu weboldalon, és hívja bizalommal a 06-1-2394525-ös telefonszámot, vagy írjon a vrt@vrt-uvegfalak.hu e-mail címre!