Többfunkciós hegesztőpajzsot keres? Rendszeresen hegeszt, és szeretne megfelelő védelmet? A védőfelszerelések között megtalálja a hegesztőpajzsot is, ami eleget tesz minden elvárásnak.

Sok olyan foglalkozás létezik, ahol különböző védőfelszereléseket szükséges alkalmazni annak érdekében, hogy ne érje a dolgozót testi sérülés. Fokozott figyelmet kívánnak azok a tevékenységek, ahol káros anyagokkal vagy hővel, szikrával szemben kell a védelmet biztosítani. Különösen a bőrt és a légzőszervrendszert érő hatások veszélyesek, ezért minden munkahelyen a kötelezően előírt, célnak megfelelő eszközöket használják.

A fémek megmunkálása során a hegesztés mindennapos tevékenység, ahol nagy veszélynek van kitéve az egész arc. A hegesztőpajzs alapvetően fontos a munkavégzés közben. Megakadályozza, hogy a szembe pattanjon a szikra, vagy az erős fény károsítsa a látást, és védi az arcot.

A zárt védőfelszerelésben biztosítani lehet a légzésvédelmet is, miközben megoldott a levegő áramlása. Talál olyan szolgáltatót, ahol kifejezetten ezekkel a termékekkel foglalkoznak, és szerviz, valamint szaktanácsadás is működik. A kiváló minőségű hegesztőpajzsokat gyors szállítással juttatják el a megrendelőkhöz az elégedettség érdekében.

Ha megtekinti a FeWe Biztonságtechnika Kft. kínálatát, látni fogja, hogy a professzionális felhasználók kiszolgálása teljes mértékben megoldott. A hegesztőpajzs könnyű és egyszerűen használható, ugyanakkor mindenféle szempontból megfelel az elvárásoknak.

A munkafolyamat közben biztosítja a védelmet, és korszerű levegőelosztó rendszerrel van ellátva. A legtöbb hegesztési eljáráshoz használható, és lehetővé teszi a nyugodt, precíz munkavégzést. Automatikusan sötétedik, így óv a sugárzásoktól is.

Látogasson el a www.fewe-vedofelszereles.hu internetes oldalra, és tájékozódjon részletesen! Különböző termékek állnak a rendelkezésére, többek között a hegesztőpajzs is. Bármilyen kérdése merül fel, hívja a 06-30-3899788-as telefonszámot, vagy írjon üzenetet a ferenc.feicht@fewe.hu e-mail címre!