Felújítja a szalmatetős házát? Vízparti nyaralót vásárolt, és természetes anyagból tervezi az új tetőt? A szalmatető készítéshez napjainkban is talál gyakorlott szakembereket, akik precíz, időtálló munkát végeznek egyéni kérése szerint.

Régen másként zajlottak az építkezések, összefogott a család, és együtt hozták létre a különböző természetes anyagokból az otthonukat. Igyekeztek az emberek mindent felhasználni, ami megtalálható a természetben. A falakat és a tetőt különböző módszerek alkalmazásával építették meg. Gyakori volt a nádtető és a szalmatető készítés.

Érdemes a régmúlt hagyományait megőrizni, és az idős mesterektől tanulni. Ma is lehetőség van szalmatető készítésére, így a tulajdonos élvezheti ennek az előnyeit. Több generáció ki tudja használni ezt a szerkezetet. Jó a szigetelése, könnyen szárad, és semmihez nem hasonlítható, különleges látványt nyújt.

A szalmából vagy nádból kivitelezett tető mindenki tetszését elnyeri. A levágott növényeket jól lehet szárítani, hasznosítani a szakemberek hozzáértő munkájának segítségével. Az országban több helyen látható, szép állapotú, szalmával vagy náddal fedett tető.

A szalmatető készítés mellett napernyők, pihenők is létrehozhatóak ennek a nagyszerű anyagnak a felhasználásával. Különösen a vízpartokon illeszkedik jól a környezetbe, tetszetős és stílusos. A szalmatetős házra érdemes vigyázni, a szakemberek tanácsaival, karbantartással megőrizni ezt az értéket hosszú éveken keresztül.

Ha igazán vonzó szolgáltatóhelyet vagy nyaralót szeretne építeni, akkor megéri ezt a módszert alkalmazni. A kivitelezést végző cég jól ismeri ennek az alapanyagnak a tulajdonságait, ötvözi a régi tudást az új technológiákkal, és látványos, precíz munkát végez. A szalmatető készítéssel nem csak a családját örvendeztetheti meg, hanem a környezetét, és az Önhöz visszatérő vendégeket is.

A szakembereknek köszönhetően nem kerül feledésbe ennek a növénynek a felhasználása. Válassza Ön is a szalmatető készítést, és legyen egyedi, stílusos az ingatlana! Készséggel állnak a rendelkezésére a Kamahor Kft. munkatársai a 06-30-8588167-es telefonszámon, valamint a naturteto@gmail.com e-mail címen. Részletesen olvashat a tevékenységükről a www.naturteto.hu internetes oldalon.