Az ablakok nem hiányozhatnak a tetőtérben sem. A friss levegő és a megfelelő fényviszonyok biztosítása rendkívül fontos. Mindig kellemes környezet állhat rendelkezésre, ha a kényelmesen használható, praktikus funkciókkal bíró motoros tetőablak alkalmazása mellett dönt.

Az évszakok változásakor különösen hasznos a tetőablak, hiszen a borúsabb napokon főként sokat számít a minél több természetes fény biztosítása. A tetőtérben is eleget lehet tenni az igényeknek, ha használhatóak a megfelelő nyílászárók.

Intelligens és időtálló megoldást kínál a motoros tetőablak, amivel egyszerűen növelhető a kényelem, az energiahatékonyságA nyári hónapokban könnyen biztosítható a természetes szellőzés. Lehetőség van az okos otthon rendszeréhez kapcsoltan használni, ezáltal automatikusan érzékelhető a hőmérséklet, a páratartalom, és eszerint kerül sor az ablak nyitására, zárására. Érdemes árnyékolót is beszerezni, amivel szabályozható a napsugárzás intenzitása a beltéri helyiségekben. Télen pedig meggátolható a hőveszteség, hiszen a modern motoros tetőablakok kiváló hőszigetelési tulajdonságokkal jellemezhetőek. A téli napfény jelentős mértékben hozzájárulhat az emeleti helyiségek fűtéséhez. A természetes energiát könnyen kihasználhatja a korszerű tetőablak segítségével.

Hogyan támogatja a motoros tetőablak egész évben?

– A természetes fény beengedésével pozitívan hat a hangulatra, hozzájárul a kiegyensúlyozott mindennapokhoz.

– Lehetővé teszi a rendszeres szellőztetést, ezáltal folyamatosan biztosítható a friss levegő. Ezzel csökkenthető az allergiás tünetek kialakulásának kockázata, és nyugodtabban aludhat.

– Hatékonyan csökkenthetőek a fűtési és a hűtési költségek.

– Távolról is kényelmesen, egyszerűen szabályozható a működtetés, akár időzítéssel.

– Nem kell a beázás miatt aggódni, ugyanis érzékeli az esőt.

Biztonság és esztétika szempontjából is a legjobb megoldásra juthat. Az erős zármechanizmus kiemelt szerepet tölt be a betolakodókkal szembeni védelemben. Gyermekzár használatával pedig gondoskodhat arról, hogy kisgyermekek ne tudják az ablakot kinyitni.

Biztosítson elegáns, tágas, világos teret, ahol igazán jól érezheti magát! Tegye lehetővé a levegő cseréjét, és a természetes fény bejutását motoros tetőablakkal! Könnyen megtalálhatja az ideális típust a BAU-LUXUS Kft.-nél. Kiváló minőségű, időtálló, esztétikus termékek várják, amelyekről tájékozódhat előzetesen a www.tetoablakbeepites.hu weboldalon. Hívja bizalommal a 06-20-9134484-es telefonszámot, vagy küldjön üzenetet a bau.luxus@t-online.hu e-mail címre!