Az üzletről alkotott első kép a kirakaton múlik. A pozitív benyomás, és az érdeklődés felkeltése érdekében rendkívül fontosak a jól megtervezett, kiváló minőségű kirakatdekorációk. Gondoljon erre Ön is, amikor kialakítja az üzletét, vagy változást szeretne elérni!

A kirakatot az üzlet arcának is nevezhetjük, hiszen ezt látják a járókelők legelőször. Ennek megjelenésén múlik, hogy érdeklődnek-e a termékek iránt annak ellenére, hogy nem terveztek ide betérni.

Jól megtervezett kirakatdekorációval nem csak az arculatot erősítheti, hanem közvetlenül befolyásolhatja az értékesítést is. A trendek, a változó igények, és más tényezők is alakítják a kirakatot, ezért összetett feladatról van szó, amikor ennek kivitelezésére sor kerül.

Mit érhet el a gondosan tervezett kirakatdekorációkkal?

– Lelassíthatja a járókelőket, és elérheti, hogy betérjenek az üzletbe.

– Megkülönböztetheti az üzletét a versenytársak szolgáltatásától.

– Egyedi üzenetet közvetíthet.

– Felhívhatja a figyelmet az új termékekre, az akciókra.

– Magas minőséget sugallhat, ami eleget tesz az elvárásoknak széles körben.

Különféle elemekkel és módszerekkel tűnhet ki a tömegből. Lehetőség van számok, rövid felhívások, ábrák megjelenítésére, elmesélhet akár egy teljes sztorit is a kirakattal. Érdemes az interaktív elemekre kiemelt figyelmet fordítani, hiszen ezekkel még könnyebben felhívhatja a figyelmet. Ilyenek a mozgó grafikák, a hanghatások, az egyedi világítás.

Ne feledkezzen meg a környezet megóvásáról sem! Ha erre utal a kirakaton keresztül, sok emberben kelthet pozitív benyomást, hiszen egyre fontosabb a környezettudatosság. Az újrahasznosított és természetes anyagok felhasználását előtérbe helyezheti az üzletében, amire felhívhatja a figyelmet már a kirakatdekorációk segítségével.

Megéri a profi tervezésre, a gondos kivitelezésre figyelmet és időt fordítani. A sikeres vállalkozás érdekében vegye fel a kapcsolatot a Profi-L Dekor Stúdió munkatársaival! Modern technikákkal, kiváló anyagokkal és módszerekkel, kreatív ötletekkel segítik a tervei megvalósítását. Informálódjon a www.dekorszeged.hu weboldalon, és hívja bizalommal a 06-30-9677888-as telefonszámot, vagy írjon az info@profilstudio.hu e-mail címre!