Tartószerkezet megerősítés szakszerűen, precízen, hogy ne kelljen többé kompromisszumot kötnie az épület süllyedése miatt kialakuló kellemetlen következményekkel! Ha ránk bízza a feladatot, gyors és hatékony munkára számíthat!

Sokféle oka lehet annak, ha egy épület süllyedni kezd, a helytelenül megválasztott alapozási módszertől a csapadékvíz nem megfelelő elvezetésén át egészen az időjárás okozta talajmozgásokig. Az eredmény azonban minden esetben ugyanaz, vagyis egy meglazult, instabil szerkezet, ami kezdetben csak zavaró repedések képében jelentkezik, idővel azonban komoly problémák okozója lehet. Erre a helyzetre egyetlen jó megoldás létezik csupán, ez pedig a tartószerkezet megerősítés, melynek köszönhetően megállítható az épület süllyedése. Mire számíthatnak a tulajdonosok, ha a felújítás halaszthatatlanná vált?

tartószerkezet megerősítés többféle cölöpözési technikával történhet a pontos feladattól és a körülményektől függően. Azt, hogy adott esetben melyik módszer jelenti az optimális megoldást, a szakemberek döntik el egy helyszíni felmérés keretein belül. Ilyenkor kapnak tájékoztatást a tulajdonosok a tartószerkezet megerősítés várható költségeiről is, de általánosságban elmondható, hogy a cölöpözés kifejezetten költségtakarékos megoldás. Amikor az épület ismét stabillá válik, akkor érdemes a korábban kialakult repedéseket javítani, melynek köszönhetően esztétikai szempontból is visszanyerheti eredeti állapotát az ingatlan.

Ha süllyedés jeleit vette észre, ne halogassa sokáig a tartószerkezet megerősítést, idővel ugyanis csak rosszabbá válik a helyzet! Cégünk, a Mérnökangyal Kft. csapata mindenben rendelkezésére áll, hogy ingatlana újra biztonságos, szép és értékes lehessen. Amennyiben szeretne többet megtudni a tartószerkezet megerősítés technikáiról és lehetőségeiről, látogasson el a www.angyalhazak.hu weboldalra, felmerülő kérdéseit pedig tegye fel bátran Angyal György építészmérnöknek a +36-30-370-1601-es telefonszámon vagy az angyalgyorgy@angyalhazak.hu e-mail címen!